Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Γραφείο Γκίλια Χρήστου

Το γραφείο δημιουργήθηκε το 2006 και το 2010 «γεννήθηκε» από αυτό, το γραφείο του Ντόκου Δημήτριου.Εργατικότητα, αποφασιστικότητα, υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού χαρακτηρίζουν τον Χρήστο αλλά και τους συνεργάτες του. Σχέσεις με την Επιθεώρηση, «Η Επιθεώρηση Χρυσολόγου είναι η ασφαλιστική μου οικογένεια. Τη χαρακτηρίζω μια ξεχωριστή επαγγελματική σχολή που μου δίνει δύναμη και κατεύθυνση για την επίτευξη των στόχων του γραφείου».

Ο Χρήστος Γκίλιας γεννήθηκε το 1970 στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 9 ετών. Είναι απόφοιτος της Μ.Τ.Ε.Ν. σχολής του Τζανείου και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια γύρω από τις πωλήσεις, το management και την ψυχολογία. Μπήκε στην οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής το 1996, αρχικά ως part-time, το 1998 έγινε full-time, το 2001 προϊστάμενος ομάδας και το 2006 Διευθυντής Γραφείου πωλήσεων. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία μέχρι σήμερα, συνεχώς ανοδική όπως και η πορεία του γραφείου που διευθύνει. Πλαισιωμένος από έναν ιδιαίτερα ικανό προϊστάμενο ομάδας, τον κ. Ντόκορο Κωνσταντίνο και ένα πλήθος συνεργατών που τον γεμίζουν ενθουσιασμό, διατηρεί πάντοτε τον πήχη υψηλά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της εποχής που διανύουμε.
Συνεχής στόχος του, η δημιουργία νέων επαγγελματιών ασφαλιστικών συμβούλων, καλά εκπαιδευμένων να φτάνουν την κορυφή χωρίς να επηρεάζονται από τις συνθήκες της εκάστοτε εποχής.

Ο Κωνσταντίνος Ντόκορος, Unit Manager, γεννήθηκε στην Άρτα στις 20 Φεβρουαρίου 1975 και μεγάλωσε στην Καρλσρούη της Γερμανίας.
Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 2 ετών.
Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια (management, πωλήσεων, NLP και ψυχολογίας).
Από το 1997 έως 2007 υπήρξε ικανός ασφαλιστικός σύμβουλος.
το 2008 προάχθηκε σε διευθυντή ομάδας, η οποία στελεχώνεται από άξιους επαγγελματίες. «Η υποστήριξή από τον διευθυντή μου Χρήστο Γκίλια μαζί με το όραμά του επιθεωρητή μου, Χρήστου Χρυσολόγου, άνοιξαν το δρόμο μου για μια ξεχωριστή επαγγελματική εμπειρία με έντονες συγκινήσεις».

Ο Πάρης Παρασκευόπουλος, Unit Manager, γεννήθηκε το 1979 στην Πάτρα Αχαΐας όπου και αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Πατρών ως Μηχανολόγος Μηχανικός. Τον Ιανουάριο του 2010 ξεκίνησε στην Εθνική Ασφαλιστική. Το 2010 βραβεύτηκε ως 1ος Νέος Ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική στην Ελλάδα και ως 1ος Νέος Ασφαλιστής στην Ασφαλιστική Αγορά και το 2011 προήχθη σε Διακεκριμένο Ασφαλιστικό Σύμβουλο. Το 2012 προήχθη σε Κορυφαίο Ασφαλιστικό Σύμβουλο και το 2016 σε Unit Manager. Είναι ισόβιο μέλος της Limra και γνώστης Αγγλικών. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια της Limra και σεμινάρια πωλήσεων και ψυχολογίας.

Το γραφείο απαρτίζουν οι εξής ασφαλιστές: Γιαννάκαρου Μαρία, Τραχίλης Γεώργιος, Χαμορούσος Γεώργιος, Σκοπελίτης Ιωάννης, Ψωμιάδης Θεοχάρης, Τζίφας Βασίλειος, Καρύδα Αλεξάνδρα, Μπολάνος Φάνης, Τσίτσικας Ιωάννης, Σταματόπουλος Παναγιώτης, Μπολιεράκης Πέτρος, Τσουκαλάς Μιχάλης, Πατουκλιάς Παντελής, Γερονικολού Μαρία, Γιαννακόπουλος Παν., Νίκου Ζωή, Βαρβάρας Ιωάννης, Χριστόπουλος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Γεωργακίλα Αδαμαντία, Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Περδικούρης Κων/νος, Παρασκευοπούλου Έμιλυ

Γραμματεία:

Κουρή Άννα, Δημολένη Φωτεινή

Τηλέφωνο:

210 9986500

FAX:

210 9986501

Διεύθυνση:

Λ. Βουλιαγμένης 555 Ηλιούπολη, τ.κ.16341