Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Γραφείο Κασιράνη Παναγιώτη

Το μόνο γραφείο της Επιθεώρησης που βρίσκεται έξω από κτήριο της Λ. Βουλιαγμένης. Η ανάπτυξη έχει και «μικρές» παρενέργειες. Το γραφείο δημιουργήθηκε το 2007. Αποφασιστικός, δημιουργικός, με θέληση για πιο ψηλά ο Παναγιώτης και οι συνεργάτες του. «Φιλικοί και επαγγελματικοί είναι οι δεσμοί με την επιθεώρηση και τα άλλα γραφεία που την αποτελούν και ανάμεσά τους υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός», λέει ο Παναγιώτης.

Ο Παναγιώτης Κασιράνης Γεννήθηκε στην Μυτιλήνη το 1970. Έχει 3 παιδιά σπούδασε οδοντοτεχνίτης και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πωλήσεων και management.

Αισθάνεται τυχερός γιατί βρέθηκε πολύ νέος- από 19 χρονών – στο δίκτυο της εθνικής ασφαλιστικής, από ένα τυχαίο γεγονός. Βλέποντας το όραμα που υπάρχει σε αυτή την δουλειά, παρέμεινε στο δίκτυο και πέρασε όλη την ιεραρχία. Το 1989 έγινε Ασφαλιστικός σύμβουλος, το 2001 προϊστάμενος ομάδας, το 2006 αναπληρωτής διευθυντής και το 2007 Διευθυντής γραφείου. Ο κ. Κασιράνης μας λέει ότι θυμάται με λεπτομέρειες το πρώτο ραντεβού του που κατέληξε σε συμβόλαιο και ότι αντλεί δύναμη από την πίστη που έχει στον εαυτό του, στους συνεργάτες του, στην εταιρεία και τα προγράμματά της.
Θεωρεί ότι τα νέα γραφεία της επιθεώρησης ήταν μια νέα αρχή που θα βοηθήσει στην καλύτερη και μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Ο Δήμος Τζίντζηρας, Αναπληρωτής Διευθυντής γραφείου, γεννήθηκε το 1976 στην Γερμανία.
Στο δίκτυο πωλήσεων της Εθνικής ήρθε το 1998 χάρη στην επιμονή ενός συγγενικού του προσώπου.
Η προοπτική που υπήρχε αλλά και η απεριόριστη βοήθεια από τον σημερινό του επιθεωρητή Χρυσολόγου Χρήστου και τον Διευθυντή του Κασιράνη Π. τον κράτησαν στο χώρο. Στόχος του είναι να δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες του ένα δυνατό γραφείο πωλήσεων της Εθνικής.

Ο Ηλίας Μωρογιάννης Unit Manager, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Σπούδασε οδοντοτεχνίτης στην Συβιτανίδειο σχολή, γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πωλήσεων, αυτοβελτίωσης και άλλα.
Πριν έρθει στο δίκτυο πωλήσεων της εθνικής υπήρξε εκδότη, διαφημιστής και κτηματομεσίτης. Διακρίθηκε ως ασφαλιστικός σύμβουλος, διακεκριμένος, κορυφαίος και το 2007 έγινε προϊστάμενος ομάδας. Πιστεύει απόλυτα στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης και θεωρεί ότι οι συνεργάτες του, καθώς και η οικογένειά του βοήθησαν πολύ στην εξέλιξή του.

O Γιώργος Μπαϊρακτάρης, Unit Manager, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1977,μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο στην πανέμορφη Νεμέα.Στην οικογένεια της Επιθεώρησης του Χρυσολόγου Χρήστου εντάχθηκε τον Νοέμβριο του 2005 χωρίς καμία εμπειρία μέχρι τότε στον κλάδο των πωλήσεων.Γρήγορα όμως όπως λέει: ερωτεύθηκε την δουλειά και το καλό που μπορούσε να κάνει στους συνανθρώπους του. Η υποστήριξη από τον Επιθεωρητή του και τον Διευθυντή του στο μέγιστο βαθμό, από την πρώτη στιγμή στέλνοντας τον σε κορυφαία σεμινάρια πωλήσεων.Επίσης έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια Μanagement και Human resorce. Mε καθοδήγηση από τον Διευθυντή του Κασιράνη Παναγιώτη το 2014 προήχθει σε Συντονιστή ομάδος πωλήσεων από τις βαθμίδες του Ασφαλιστικού και Διακεκριμένου ασφαλιστικού συμβούλου. Με χαμόγελο και σκληρή δουλειά η επιτυχία είναι μονόδρομος γι’αυτόν και την ομάδα του.

Ο Νικόλαος Βλαβιανός, Unit Manager, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Σεπτεμβρίου του 1982. Σπούδασε τεχνολογία ιατρικών οργάνων όμως γρήγορα κατάλαβε πως δεν ήταν αυτό με το οποίο ήθελε να ασχοληθεί, ήθελε να κάνει ένα επάγγελμα από το οποίο θα αμείβεται αυτό που αξίζει. Όταν του δόθηκε η ευκαιρία, το 2006, να εργαστεί ως ασφαλιστικός σύμβουλος είδε τόσο την πληρότητα που αισθάνεται κάποιος όταν βρίσκεται κοντά στους πελάτες του σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής τους, όσο και την προοπτική προσωπικής ανάπτυξης που ανοιγόταν μπροστά του. Έτσι έθεσε αυτό ως στόχο και σήμερα βρίσκεται στη βαθμίδα του συντονιστή ομάδας πωλήσεων. Ευχαριστεί για την στήριξή τους τον Επιθεωρητή του Χ. Χρυσολόγου, τον Διευθυντή Γραφείου του Π. Κασιράνη και τον Ομαδάρχη του και Αναπληρωτή Διευθυντή Δ. Τσίντζηρα. Πάντα λέει στον εαυτό του, ότι για να φτάσει κανείς στην επιτυχία δεν χρειάζεται τόσο το ταλέντο όσο η δυνατή θέληση.

Κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι: Παντελάρου Αλεξάνδρα

Το Γραφείο αποτελείται από τους παρακάτω ασφαλιστές: Σιμονιάν Άγγελος, Τελέογλου Στέφανος, Γκούνης Δημήτριος, Γκολφινοπούλου Ευσταθία, Ανδρέου Όλγα, Ολτεάνου Γκαμπριέλα, Τσαμπαθώνης Βασίλης, Σιαραμπής Γιώργος, Λάλα Βικτωρία, Ρίνας Παναγιώτης, Κυριαζής Βασίλειος, Πορέτση Σοφία, Ξουρίδας Σωκράτης, Ξουρίδας Παναγιώτης, Χαρτζουλάκη Άννα, Στάμου Ευαγγελία, Βλάχος Γεώργιος, Βαμβίνης Αθανάσιος, Αληγιζάκης Ιωσήφ, Μεντής Χαράλαμπος, Κασσελάκης Εμμανουήλ, Νικολόπουλος Νίκος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Χατζηδιάκος Ευτράτιος, Παντελάρου Μαγδαληνή, Μάνθιου Γεωργία, Κρητικού Μαρία, Τσαπατζής Λουκάς

Γραμματεία:
Γάτσιου Σοφία, Παππά Χριστίνα, Τζανακάκη Νατάσα

Τηλέφωνο:

210 9302490

Fax:

210 9302492

Διεύθυνση:

Λ. Συγγρού 137, 17121 Ν.Σμύρνη