Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Γραφείο Κουνέλη Γεώργιου

Ο Γεώργιος Κουνέλης, διευθυντής γραφείου, με πτυχίο οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργατικότητα, συνέπεια, δίψα για δημιουργία, θετική σκέψη, και αγάπη για τη Ζωή, είναι τα εφόδια που τον βοήθησαν να πορευθεί με επιτυχία αυτά τα χρόνια από το 2001 έως σήμερα στην οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής.

«Το management για εμένα είναι πρόκληση, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να βοηθάω τους ανθρώπους γύρω μου να πετυχαίνουν αυτά που θέλουν και να είναι χαρούμενοι και χαμογελαστοί.»

Ο Ιωάννης Λιάρος, Unit Manager, απόφοιτος τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού με καταγωγή από το χωριό Ράχη της Άρτας.

Είναι στην οικογένεια της Εθνικής ασφαλιστικής από το 1996. Τον κράτησε στο χώρο το ήθος και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων. Πιστεύει στη συνεργασία και τη συνέπεια.

«Η δουλειά μας προσφέρει τη δυνατότητα προσωπικής εξέλιξης και δημιουργίας. Είναι ένας επαγγελματικός στίβος που αξίζει κανείς να επενδύσει για το μέλλον του.»

Ο Μάριος Μπάγιας, Unit Manager, έχει γεννηθεί το 1986 στην Αθήνα. Το 2004 αποφάσισε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τις σπουδές του στα οικονομικά και να ακολουθήσει τα βήματα του αδελφού του Ιωάννη Μπάγια, πρότυπο επαγγελματία ασφαλιστή. Μετά από 12 έτη εμπειριών, συνεργασιών, σχέσεων και διακυμάνσεων, ξεκίνησε την πορεία του unit manager, πλαισιωμένος με κορυφαίους επαγγελματίες, σπουδαίες προσωπικότητες και πρότυπα που εμπνέουν.

«Επενδύουμε στον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια, την ποιότητα και πάνω από όλα στις ανθρώπινες σχέσεις.»

Το γραφείο αποτελείται από τους παρακάτω ασφαλιστές:

Διακεκριμένοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι: Γρηγοροπούλου Αθανασία , Φουστέρης Παναγιώτης , Μπάγιας Ιωάννης και Γεωργίου Γεώργιος

Το Γραφείο αποτελείται από τους παρακάτω ασφαλιστές: Τσιπούρογλου Πέννυ, Τσάκου Έλενα, Γρηγοροπούλου Διονυσία, Παπαθανασίου Θεόδωρος , Χύτας Κωνσταντίνος, Γεωργίου Γεώργιος, Γκίζης Πέτρος, Καπλανίδης Χάρης, Μπόντη Έλενα, Δραγάτσης Ιωάννης, Χίσος Ζαχαρίας, Μαγγανάρης Νικόλας, Πόλιου Αγγελική, Μητρόπουλος Βασίλης, Βεζύρη Χρυσούλα, Μυκονιάτη Φωτεινή, Σεβαστός Ερμόλαος, Μπαλάφας Δημήτριος, Έξαρχος Βασίλης, Παπαδιάς Δημήτιος, Σίνκου Έλενα, Τζάνος Μάριος      

Γραμματείς: Παπαχρήστου Καλλιόπη, Σφακιανάκη Κατερίνα   

Τηλέφωνο:

210 9986550, 210 9986774

Fax:

210 9986704

Διεύθυνση:

Λ. Βουλιαγμένης 555 Ηλιούπολη, τ.κ.16341