Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Γραφείο Κούκλαρη Χρήστου

Από τα πρώτα γραφεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, σε ποσότητα και σε ποιότητα παραγωγής. Το γραφείο ιδρύθηκε το 1998. Με την καλή συνεργασία και τη σωστή εκπαίδευση το γραφείο επιδιώκει και κατακτά τους στόχους του, ενώ έχει πολύ καλή σχέση τόσο με την Επιθεώρηση όσο και με τα υπόλοιπα γραφεία.

Ο Κ. Κούκλαρης Χρήστος γεννήθηκε το 1967. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πωλήσεων και management. Στο δίκτυο ήρθε το 1987. Επί πέντε χρόνια ήταν ασφαλιστικός σύμβουλος, έξι χρόνια ήταν προϊστάμενος ομάδας και ήδη συμπληρώνει δεκαεννιά χρόνια ως διευθυντής. Θεωρεί ότι τα νέα γραφεία δίνουν ώθηση στις πωλήσεις και αντλεί δύναμη από τη σημαντική αύξηση της παραγωγής.

Ο Γεώργιος Κάρος, Αναπληρωτής Διευθυντής γραφείου, γεννήθηκε το 1979. Είναι παντρεμένος και έχει δίδυμα κορίτσια. Απόφοιτος Πανεπιστήμιου Πειραιά – Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων γύρω από το μάνατζμεντ, τις πωλήσεις, την ψυχολογία  και  τελευταία τα MSS, FMDP, FMS & PMW της Limra για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου τίτλου: C.I.A.M (Chartered Insurance Agency Manager).

Στην οικογένεια της Εθνικής μπήκε τον Μάρτιο του 2000. To 2007 προήχθη σε Διευθυντή Ομάδας Πωλήσεων  και το 2016 με την δημιουργία της νέας ομάδας του Δημήτρη Κάρου  σε Αναπληρωτή Διευθυντή  Γραφείου. H Υποδιεύθυνση έχει συνεχώς ανοδική πορεία. Αποτέλεσμα της σωστής εκπαίδευσης, εργατικότητας, ομαδικής προσπάθειας, πειθαρχίας, ταπεινότητας, σωστής εξυπηρέτησης και εξασφάλισης των αναγκών του πελάτη. Στην πρώτη θέση της Επιθεώρησης τις χρονιές 2010, 2011, 2012, 2014 & 2015.

Αντιμετωπίζει το σήμερα ως ευκαιρία. Στόχος του είναι η δημιουργία γραφείου πωλήσεων με managers που να έχουν  στόχο τα δικά τους γραφεία και ασφαλιστικούς συμβούλους με διαχρονικότητα, αντάξιους της εμπιστοσύνης του πελάτη, του κύρους της Εταιρείας, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη την ιεραρχία και πρότυπα για  όλους.

Ο Δημήτρης Κάρος Unit Manager, γεννήθηκε το 1983. Απόφοιτος Τμήματος Ναυπηγών Μηχανικών ΤΕ Τ.Ε.Ι Αθηνάς. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πωλήσεων, ψυχολογίας, μάνατζμεντ  με  πιο πρόσφατο  το Crossroads της LIMRA.

Στην οικογένεια της Εθνικής μπήκε τον Οκτώβριο του 2008. Το 2009 κατέκτησε την 2η θέση στον κλάδο  ζωής στους νέους ασφαλιστικούς συμβούλους στην Εταιρία.

Από τα πρώτα βήματα στο επάγγελμα  η εργατικότητα, η Θετική σκέψη ,η ειλικρίνεια και η πιστή στον θεσμό τον βοήθησαν να πορευτεί με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια και να διακριθεί στην βαθμίδα του κορυφαίου Ασφαλιστικού Συμβούλου, να πετύχει   πολλά ταξίδια της εταιρίας και  όλα τα ταξίδια της Επιθεώρησης μέχρι σήμερα.

Το 2016 προήχθη σε Διευθυντή Ομάδας Πωλήσεων. Στόχος του η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας η όποια να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια τόσο στην Επιθεώρηση όσο και στην Εταιρία. Μέσα από την συνεχή εκπαίδευση, ομαδικότητα,  υποστήριξη και  κοινό όραμα των συνεργατών  να πετύχουν  τους προσωπικούς στόχους τους και να εξελιχθούν στην ιεραρχία της εταιρίας.

Κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι: Μουρελάτος Σπύρος 

Το γραφείο αποτελείται από τους παρακάτω ασφαλιστές: Βολιώτης Αντώνης, Κωτούλα Νικολέτα, Ποτηριάδη Βασιλική, Παρασκευόπουλος Παναγιώτης, Φιλίππα Ειρήνη, Καλαντζής Κων/νος, Μπελώνιας Ιάκωβος, Οριέτα Μαρία, Κωνσταντοπούλου Εύη, Ρηγόπουλος Θεόδωρος, Τολίδης Λάμπης, Μικρογιαννάκη Ελευθερία, Δημοπούλου Μαρία, Κογκίνη Μαρία, Χριστούλη Παναγιώτα, Κουκάκη Κων/να, Ταλιαδούρος ΜάριοςΓιαννόπουλος Δημήτριος, Βογιατζής Χάρης, Ρεϊζίδου Δήμητρα, Ναρλιώτου Μαριάνθη, Κάγια Μαρία, Καπτάνη Χαρά, Θεμολάρη Κατερίνα, Αλτούνσι Χρήστος, Γαρέφαλος Δημήτρης, Μπέλλου Γεωργία, Ντούμου Άρτεμις, Κάρου ΕΛευθερία, Βασιλάκος Χρήστος, Αναστασίου Χρόνης, Τορνάρος Μαρίνος, Μπλούχος Πέτρος, Μπελώνιας Ιάκωβος, Μερκούρη Μαργαρίτα, Αθανασοπούλου Νίκη 

Γραμματεία:

Πετρούλια Κωνσταντίνα, Τσακίρογλου Σοφία

Τηλέφωνο:

2109986750

Fax:

2109986751

Διεύθυνση:

Λ. Βουλιαγμένης 555 Ηλιούπολη, τ.κ.16341