Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Γραφείο Ντόκου Δημήτριου

Το γραφείο της Επιθεώρησης, ιδρύθηκε το 2010. Υψηλό αίσθημα ευθύνης, θέληση για διάκριση και ειλικρίνεια χαρακτηρίζουν τον Δημήτρη και τους συνεργάτες του. Η κατάκτηση πολύ υψηλών στόχων είναι θέμα χρόνου, είναι ορατή στον ορίζοντα. Σχέσεις με την Επιθεώρηση, οι λέξεις εξαιρετικές και αμοιβαία. Δημιουργικές είναι λίγες…

Ο Δημήτρης Ντόκος γεννήθηκε το 1977 στο Σούλι Θεσπρωτίας. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 6 ετών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων γύρω από το management, τις πωλήσεις και το ανθρώπινο δυναμικό. Στο agency της εθνικής Ασφαλιστικής μπήκε το 2000, αρχικά ως part-time και μετά από λίγο καιρό ως full-time. «Αυτό που με έκανε να νιώσω σιγουριά και να μείνω», επισημαίνει, «ήταν το ενθουσιώδες κλίμα, η καλή συνεργασία και η προοπτική εξέλιξης σε συνδυασμό με το όνομα της εταιρίας». Το 2006 έγινε προϊστάμενος ομάδας στο γραφείο του κ. Γκίλια Χρήστου και προήχθει σε αναπληρωτή γραφείου πωλήσεων το 2009. το 2010 έγινε διευθυντής Γραφείου Πωλήσεων. Ένα γραφείο πωλήσεων που με τη βοήθεια του στενού του συνεργάτη και προϊσταμένου ομάδας, κ. Χάρη Σκιαδαρέση, διατηρεί μια ανοδική πορεία στο χώρο. Πεποίθηση του είναι ότι μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και τη μετάδοση των εμπειριών στους νέους συνεργάτες δημιουργείται κλίμα ενθουσιασμού που οδηγεί σε όλο και πιο ικανοποιητικά παραγωγικά αποτελέσματα. Μέσα από το γραφείο του, στόχος του είναι να γεννιούνται και να δημιουργούνται ασφαλιστικοί σύμβουλοι, με διαχρονικότητα στον ασφαλιστικό χώρο. Σύμβουλοι που είναι συνεχώς δίπλα στον πελάτη, που στέκονται αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους και καλύπτουν τις ανάγκες του.

Ο Χάρης Σκιαδαρέσης, Unit manager, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι απόφοιτος των ΤΕΙ Οδοντοτεχνικής Αθηνών. Στην Εθνική Ασφαλιστική ήρθε τον Μάιο του 2007. Το 2012 έγινε ομαδάρχης στον γραφείο του κ. Δημήτριο Ντόκου και σήμερα συνεχίζει την πορεία του έχοντας κοντά του σημαντικούς και αξιόλογους συνεργάτες, «χωρίς την αμέριστη βοήθεια του Διευθυντή μου και τη στήριξη από τον Επιθεωρητή μου Χρήστο Χρυσολόγου δε θα έφτανα ως εδώ. Και τους ευχαριστώ για αυτό». Πεποίθηση του είναι ότι για να είσαι αρχηγός σε μια ομάδα ανθρώπων και να τους οδηγείς, στα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να βοηθάς τον καθένα χωριστά να δίνει τον καλύτερο του εαυτό μεταλαμπαδεύοντάς του όσα οι δικοί σου αρχηγοί σου έχουν μάθει.
Η εμπειρία του τον δίδαξε ότι για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τη δύναμη των άλλων είναι απαραίτητο να κερδίσεις την καρδιά τους. Για να μπορέσεις να κερδίσεις την καρδιά τους, είναι απαραίτητο να είσαι κυρίαρχός του εαυτού σου Για να μπορέσεις να γίνεις κυρίαρχος του εαυτού σου είναι απαραίτητο να έχεις υπομονή.

Ο Θεόδωρος Γκούμας, Unit manager, γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1984 στη Χιμάρα. Σπούδασε οικονομία και διοίκηση επιχειρήσεων και εντάχθηκε στην οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής τον Απρίλιο του 2006, όταν κατόπιν παρότρυνσης της αδερφής του, που ήδη είχε ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα ως ασφαλιστικός σύμβουλος, συνάντησε τον τότε ομαδάρχη και πλέον διευθυντή του Δ. Ντόκο.

Από τις αρχές του 2016 είναι ομαδάρχης και εργάζεται εντατικά ώστε τα στελέχη της ομάδας του να εξελιχθούν σε δυναμικούς επαγγελματίες ασφαλιστές που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στην Εθνική Ασφαλιστική.

Κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι: Παπαγιαννοπούλου Μαρία

Το γραφείο αποτελείται από τους παρακάτω ασφαλιστές: Παπαδημητρίου Δημήτρης, Παπαδημητρίου Δημήτριος, Φουντής Φώτης, Νίκας Κωστάκης, Κατσίλλης Γεώργιος, Ακμούτσου Μαρία, Θεοχαρίδης Φίλιππος, Γκούμα Μαρία, Σαρρής Δημήτριος, Κατσαρός ΚωνσταντίνοςΣίτος Κυριάκος, Τσαντάκης ΓιώργοςΚοντογιάννη Αγγελική, Μπέλερης Πέτρος, Σίτος Κυριάκος, Βασιλειάδης Βελισσάριος, Φιλίππου Χρυσούλα, Παπαδημητρίου Καλλιόπη, Μπέλη Μαίρη  

Γραμματεία:

Μπαλαγιάννη Ραλλού, Μαρέτη Ειρήνη

Τηλ:

210 9986510

Fax:

210 9986501

Διεύθυνση:

Λ. Βουλιαγμένης 555 Ηλιούπολη, τ.κ.16341