Δημήτρης Τέζας: Νέος συνεργάτης της Επιθεώρησης

Ο Δημήτρης Τέζας είναι κάτοικος Πειραιά και είναι 30 ετών. Έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Ιστορία και Αρχαιολογία) και έχει Μεταπτυχιακό τίτλο στο ΕΑΠ στην εκμάθηση γλώσσας σε πρόσφυγες.

Έχοντας πολυετή πείρα σε μεγάλες εταιρείες –όπως η  «Γερμανός» και η Mellon Technologies– αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να ενταχθεί στην οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής και να ασχοληθεί ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

Οι λόγοι που τον ώθησαν σε αυτό το βήμα, ήταν η εμπιστοσύνη που έχει στην εταιρεία, όντας ασφαλισμένος από το 2017 με πρόγραμμα αποταμίευσης και η πίστη στην ιδέα της ασφάλειας, ως μέσον πρόληψης για τους κινδύνους που ελλοχεύουν καθημερινά στη ζωή μας.

Εύχεται να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να δημιουργήσει ένα όμορφο μέλλον και για τους πελάτες του και για τον ίδιο.

Share:

More Posts

logo Ethnikh Asfalistiki - My Ethiki

Η Εθνική Ασφαλιστική “ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ με ένα Click”

Η Εθνική Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, για σύγχρονες και καινοτόμες ψηφιακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερες

Send Us A Message