Εθελοντική Αιμοδοσία 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα σας,

Η τρίτη κατά σειρά εθελοντική μας αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου. Ήταν και πάλι μια πετυχημένη αιμοδοσία. Μία πράξη και μια ενέργεια έμπρακτης αλληλεγγύης για όλους τους συναδέλφους της Επιθεώρησης.

Οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό τόνισαν την πολύ καλή οργάνωση και την μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Σε ευχαριστώ προσωπικά για την συμμετοχή σου στην αιμοδοσία. Απέδειξες και αποδείξαμε ότι καλός επαγγελματίας δεν είναι μόνο αυτός που πετυχαίνει τους συμφωνηθέντες στόχους, αλλά και αυτός που διακρίνεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον συνάδελφο και συνάνθρωπό του.

Σε τέτοιες ενέργειες έχουμε αποδείξει ότι είμαστε αποφασιστικά μπροστά.

Φιλικά,

Χρυσολόγου Χρήστος

Υ.Γ. Το αποτέλεσμα της αιμοδοσίας ήταν 33 μονάδες αίματος, αριθμός πολύ ικανοποιητικός, μικρότερος όμως από τις δύο περασμένες αιμοδοσίες μας.

Share:

More Posts

logo Ethnikh Asfalistiki - My Ethiki

Η Εθνική Ασφαλιστική “ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ με ένα Click”

Η Εθνική Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, για σύγχρονες και καινοτόμες ψηφιακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερες

Send Us A Message