Η Επιθεώρηση Χρυσολόγου γιόρτασε τα 15 της χρόνια

Τα 15 χρόνια συνεχούς αναπτυξιακής πορείας γιόρτασε η Επιθεώρησης Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο φιλόξενο χώρο του “Ελληνικού Κόσμου”. Για μια ακόμη χρονιά αποδείχθηκε ότι το ανθρώπινο δυναμικό της Επιθεώρησης, ο Χρήστος Χρυσολόγου και οι Συνεργάτες του, ακολουθούν την δική τους πετυχημένη διαδρομή, πέρα από κανονισμούς και στοχοθεσίες και καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας αποτέλεσε την έκπληξη της εκδήλωσης και με την ίδια… απλότητα και ηρεμία με την οποία εκτελεί τις ασκήσεις του στους κρίκους, επιβεβαίωσε στην ομιλία του ότι η συνεχής προσπάθεια, η επιμονή και η δύναμη ψυχής οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία και τη διάκριση. Παράλληλα, η εκπρόσωπος της οργάνωσης “Γιατροί χωρίς Σύνορα” κ. Κάκαλου Ελένη υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους της παγκόσμιας κοινωνίας, χωρίς τους οποίους πολλοί συνάνθρωποι σε περιοχές φυσικών καταστροφών και πολέμων θα στερούνταν τη στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη.

Οι αριθμοί και τα εντυπωσιακά παραγωγικά αποτελέσματα ανέδειξαν ότι η Επιθεώρηση Χρυσολόγου πιστεύει στον εαυτό της και, με σεβασμό στο παρελθόν, δημιουργεί το μέλλον της στηριζόμενη στις ίδιες τις δυνάμεις της. Το… μυστικό είναι ότι η Επιθεώρηση γεννά κάθε χρόνο νέα μέλη στην οικογένειά της, που διαμορφώνονται με τις ίδιες σταθερές αξίες του επαγγελματικού ήθους, της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού προς τον Πελάτη.

Αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με την προσήλωση στο στόχο, με όραμα, με φιλοδοξία, σε συμπόρευση με την εταιρεία είναι οι απαραίτητοι παράγοντες για τα υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα.

Στα 15 χρόνια της Επιθεώρησης δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση manager που να μη διατήρησε τη βαθμίδα του λόγω των παραγωγικών στοιχείων. Αντίθετα υπάρχουν μόνον προαγωγές manager.

Οι εκπρόσωποι της Εθνικής Ασφαλιστικής υπό τον Αναπληρωτή Γεν. Διευθυντής κ. Σ. Καραγρηγορίου, τον Διευθυντή Πωλήσεων κ. Μ. Τάτση και την Διευθύντρια Κλάδου Ζωής κ. Αβρανά, αναφέρθηκαν στις διοικητικές, μετοχικές και αναπτυξιακές κινήσεις της Εταιρείας, αλλά κυρίως στις προϊοντικές εκπλήξεις που ετοιμάζονται για το άμεσο μέλλον, οι οποίες θα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στα χέρια των δικτύων της.

Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλου του κλαδικού τύπου, πολλοί προσκεκλημένοι και φίλοι, έκλεισε με τις καθιερωμένες βραβεύσεις των «πρώτων», αλλά και με αναφορά στην ομαδική δουλειά που γίνεται μέσα από την οποία αναδεικνύονται οι καλύτεροι! Για μια ακόμη χρονιά μπορεί η Επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου να ισχυρισθεί με περηφάνια ότι…

«Kοιτάμε στα Μάτια»

τον Ασφαλισμένο Πελάτη μας

και τον Ασφαλιστή Συνεργάτη μας!

Share:

More Posts

logo Ethnikh Asfalistiki - My Ethiki

Η Εθνική Ασφαλιστική “ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ με ένα Click”

Η Εθνική Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, για σύγχρονες και καινοτόμες ψηφιακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερες

Send Us A Message