Η Επιθεώρηση Χ. Χρυσολόγου «Δίνει αίμα και Σώζει ζωές»

Η Επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής διοργάνωσε για 5η χρονιά εθελοντική αιμοδοσία, συλλέγοντας 44 φιάλες αίματος. Η αιμοδοσία διενεργήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2020 με τη συνεργασία του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ στις εγκαταστάσεις της Επιθεώρησης.

Όπως αναφέρει ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου, επικεφαλής της Επιθεώρησης «Ειδικά σε περιόδους σαν και αυτή που διανύουμε χρειάζεται να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι. Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που έχουν τακτικά ανάγκη για αίμα λόγω των νοσημάτων που έχουν, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις στις μεταγγίσεις που γίνονται σε παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά. Η Επιθεώρησή μας είχε φέτος μεγαλύτερη συμμετοχή από πέρυσι σε μία περίοδο που όλοι λειτουργούμε στην καθημερινότητά μας σε δύσκολες συνθήκες. Κάναμε πράξη αυτό που πρεσβεύουμε, δηλαδή το ότι Δίνουμε αίμα & Σώζουμε Ζωές».

Η πανδημική κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά τα αποθέματα αίματος παγκοσμίως με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο αναγκαίο οι άνθρωποι να αντιληφθούν τη σημασία της αιμοδοσίας. Στην Επιθεώρηση Χ. Χρυσολόγου έχει συσταθεί τράπεζα αίματος για τις ενδεχόμενες ανάγκες σε αίμα των ασφαλιστών της Επιθεώρησης και των οικογενειών τους.

Δείτε φωτογραφίες στο facebook της Επιθεώρησης.

Share:

More Posts

logo Ethnikh Asfalistiki - My Ethiki

Η Εθνική Ασφαλιστική “ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ με ένα Click”

Η Εθνική Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, για σύγχρονες και καινοτόμες ψηφιακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερες

Send Us A Message