Η Επιθεώρηση Χ. Χρυσολόγου στηρίζει το έργο της «Φλόγας»

Το έργο του Συλλόγου Φλόγα στηρίζει τα τελευταία χρόνια η Επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής, συμβάλλοντας καθοριστικά στον αγώνα των οικογενειών και του συλλόγου για τα παιδιά με καρκίνο. Στην εκδήλωση για τις «Βραβεύσεις Συνεργατών 2013» της Επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Metropolitan, ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου, παρέδωσε στον κ. Γιάννη Τρυφωνίδη, εκπρόσωπο του Συλλόγου «Φλόγα», επιταγή με στόχο να βοηθήσει τις ενέργειες που γίνονται για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και των υπηρεσιών υγείας προς τα παιδιά που νοσούν.

Στην 30χρονη πορεία της η Φλόγα έχει βοηθήσει σημαντικά τις οικογένειες, έχει χτίσει το «Σπίτι των Παιδιών», έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 11.000 επισκέψεις σε σπίτια παιδιών με έμπειρο προσωπικό, έχει δημιουργήσει κοινωνικό ταμείο για τις βασικές ανάγκες των οικογενειών και υποστηρίζει οικονομικά τα παιδιατρικά ογκολογικά τμήματα.

Share:

More Posts

logo Ethnikh Asfalistiki - My Ethiki

Η Εθνική Ασφαλιστική “ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ με ένα Click”

Η Εθνική Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, για σύγχρονες και καινοτόμες ψηφιακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερες

Send Us A Message