Καινοτομία & Όραμα είναι στη φύση μας!

Οι στόχοι, οι παραγωγικές επιτυχίες και γενικώς οι αριθμοί πέρασαν σε δεύτερη μοίρα στην εντυπωσιακή ετήσια εκδήλωση της Επιθεώρησης Χρήστου Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής τη δεύτερη μεγαλύτερη επιθεώρηση της εταιρείας λόγω δυο σημαντικών παρουσιών.

Η πρώτη του Σταύρου Τσομπανίδη ιδρυτή της επιχείρησης PHEE που μας μίλησε για το επιχειρηματικό του εγχείρημα να δημιουργεί προϊόντα από νεκρά φύκια. Και από την άλλη μας συγκίνησαν έχοντας καλεσμένους 2 ψαράδες τον Γιάννη Αθηναίο Πρόεδρο ψαράδων Ν. Μάκρης και τον Ιμπραχίμ Μούσσα Μαχμούτ, οι οποίοι τον περασμένο Ιούλιο με κίνδυνο της ζωής τους έσπευσαν να βοηθήσουν και να σώσουν ανθρώπους που στην κυριολεξία καιγόντουσαν ή πνιγόντουσαν στην προσπάθειά τους να σωθούν από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.

Ο πελάτης της Εταιρείας και της Επιθεώρησης κ. Αντώνης Παραπανήσιος, ο οποίος αποζημιώθηκε άμεσα για το σπίτι του, το οποίο κάηκε, μετέφερε την προσωπική του εμπειρία. «Δεν πίστευαν οι φίλοι και οι γνωστοί μου ότι θα αποζημιωθώ κι όμως όλα έγιναν ταχύτατα και δίκαια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να περάσετε καλύτερα ως μήνυμα στον κόσμο, ότι μπορείτε να βοηθήσετε» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του κ. Παραπανήσιου, που θεωρείται σίγουρα ότι προβλημάτισαν τους ασφαλιστές της Επιθεώρησης.
Εντυπωσιακός όμως ήταν και ο απολογισμός της Επιθεώρησης. Παραδόσεις στον κλάδο ζωής €2.475.363, αύξηση χαρτοφυλακίου 26% στην τριετία 2015 – 2018, 19 νέες συμβάσεις εργασίας, αποζημιώσεις στον κλάδο ζωής €6.797.787 και στα αυτοκίνητα €2.280.004. Αποτελέσματα που καταχειροκροτήθηκαν την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου GRAND HYATT.

Από τη Διοίκηση της Εταιρείας παρόντες οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές κ. Δασκαλόπουλος Ηρακλής και Μακρής Γεώργιος, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Τάτσης Μιχάλης και ο Δ/ντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Δημοσίων Σχέσεων κ. Σηφάκης και στελέχη της Εταιρείας. Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν αφού συνεχάρησαν την Επιθεώρηση και τον ίδιο τον κ. Χρυσολόγου για το έργο που επιτελούν, τόνισαν την στήριξη της Εταιρείας στο εταιρικό της δίκτυο, αναφέρθηκαν στα νέα προϊόντα που θα συμβάλλουν σε ακόμη μεγαλύτερες πωλήσεις και επιτυχίες, στα βασικά χαρακτηριστικά του νέου κανονισμού Πωλήσεων και στην αναπτυξιακή διάστασή του.

«Όλες οι επιτυχίες της Επιθεώρησης στηρίχθηκαν στις σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκαν με την Διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρείας, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας» τόνισε ο κ. Χρήστος Χρυσολόγου και συνέχισε «Τίποτα δεν επιτυγχάνεται, δεν αναπτύσσεται και δεν παραμένει επί χρόνια στην κορυφή αν δεν λειτουργεί ως ομάδα με αλληλοσεβασμό, κατανόηση και εμπιστοσύνη».

Πανηγυρική ήταν η ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων αποδεικνύοντας σε κάθε βράβευση – από τον πιο νέο συνεργάτη, μέχρι τον πρώτο σε παραγωγή – ότι βραβευόταν όλο το στελεχιακό δυναμικό της Επιθεώρησης, ότι στο πρόσωπο του καθενός βραβευόταν όλη η ομάδα.

Καθοριστική η συμβολή των δυο παρουσιαστών Γιώργου Κουνέλη και Λευτέρη Καφούρου. Αν δεν ήταν τόσο πετυχημένοι στο χώρο τους θα ήταν εύκολα… γνωστοί παρουσιαστές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σχεδόν όλος ο κλαδικός τύπος, πολλοί προσκεκλημένοι και φίλοι, δείγμα της αναγνώρισης του έργου που επιτελεί η Επιθεώρηση χωρίς ανταγωνισμούς, αλλά καλλιεργώντας παντού και με όλους σχέσεις εμπιστοσύνης .

Για μια ακόμη φορά η Επιθεώρηση του Χρήστου Χρυσολόγου μπορεί να πει με περηφάνια,

«Κοιτάμε στα μάτια
τον Ασφαλισμένο Πελάτη μας και
τον Ασφαλιστή Συνεργάτη μας!»

Share:

More Posts

logo Ethnikh Asfalistiki - My Ethiki

Η Εθνική Ασφαλιστική “ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ με ένα Click”

Η Εθνική Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, για σύγχρονες και καινοτόμες ψηφιακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερες

Send Us A Message