47 συνεργάτες της Επιθεώρησης Χρυσολόγου στην παραμυθένια πόλη του Γκαουντί

Στην παραμυθένια πόλη της Βαρκελώνης, που συγκεράζει την τέχνη του art nouveau με τη γοτθική αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή ισπανική κουλτούρα ταξίδεψε η Ομάδα της Επιθεώρησης της Εθνικής Ασφαλιστικής του κ. Χρήστου Χρυσολόγου.

Μοναδικές εικόνες, γαστρονομικές εμπειρίες και μοναδικά πολιτιστικά μνημεία είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να αποτυπώσουν στη μνήμη τους οι 47 συνεργάτες της Επιθεώρησης που συμμετείχαν στο ταξίδι, έχοντας επιτύχει τους στόχους που είχαν τεθεί.

Μέσα σε ένα πενθήμερο από τις 10 μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2017 η Ομάδα της Επιθεώρησης Χρυσολόγου, περιηγήθηκε στις μοναδικές συνοικίες της καταλωνικής πρωτεύουσας, είδε από κοντά τη γιγαντιαία ρωμαιοκαθολική εκκλησία Sagrada Familia, που αποτελεί έργο του ιδιοφυή αρχιτέκτονα της Βαρκελώνης Αντόνιο Γκαουντί, επισκέφθηκε το κέντρο της παλιάς συνοικίας Μπάριο Γκότικο και είδε από κοντά το μουσείο θεάτρου του εκκεντρικού ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί.
Η Επιθεώρηση Χρυσολόγου, οργάνωσε για τους ανθρώπους της ένα μοναδικό ταξίδι, για να επιβραβεύσει τις προσπάθειες και την πορεία τους, την αγαστή τους συνεργασία και πλέον ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο προορισμό.

Share:

More Posts

logo Ethnikh Asfalistiki - My Ethiki

Η Εθνική Ασφαλιστική “ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ με ένα Click”

Η Εθνική Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, για σύγχρονες και καινοτόμες ψηφιακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερες

Send Us A Message