6η Εθελοντική Αιμοδοσία

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας ,
Η επιθεώρηση μας πρεσβεύει ότι καλός επαγγελματίας είναι αυτός που πετυχαίνει τους στόχους που τίθενται σε ποσότητα και ποιότητα.
Παράλληλα όμως πιστεύουμε ότι ο καλός επαγγελματίας πρέπει να διακρίνεται και από ένα άλλο χαρακτηριστικό. Την ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ και την κοινωνική ευαισθησία,  γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά, από την χαρά να προσφέρεις , κυρίως στην σημερινή εποχή .
Η επιθεώρηση έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια σε ενέργειες αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που τους χτύπησε περισσότερο η κρίση . Ενδεικτικά αναφέρουμε την Φλόγα , το Make a wish, την συμμετοχή μας στο ACT4GREECE, τους γιατρούς χωρίς σύνορα , τους ψαράδες στο ΜΑΤΙ και στην πρόσφατη δημιουργία τράπεζας αίματος στην επιθεώρηση μας, ενέργεια συναδελφικής και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Τώρα η επιθεώρηση μας προχωράει στη συνέχεια αυτής της ενέργειας  με την συνεργασία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ( Ε.ΚΕ.Α) και του Νοσοκομείου ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ , στην 6η κατά σειρά αιμοδοσία.
Είναι μια πράξη έμπρακτης Αλληλεγγύης για όλους τους συναδέλφους της επιθεώρησης.
Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται όχι απλά με την σύμφωνη γνώμη όλων των manager της επιθεώρησης , αλλά με την ΕΝΕΡΓΗ ΣΤΗΡΙΞΗ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων.
Σαν ημέρα αιμοδοσίας έχει ορισθεί η 14η Οκτωβρίου  2021 , ώρα  9.30  έως  14.00 .
Η ομάδα σου , η υποδιεύθυνση σου , το γραφείο σου και η επιθεώρηση σου σε καλούν να συμμετάσχεις σ΄ αυτή την πράξη ανθρώπινης αλληλεγγύης, γιατί…. 
 « ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ».

Αυτονόητο είναι ότι στην Αιμοδοσία μας, μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε άτομο του φιλικού μας, συγγενικού μας ή επαγγελματικού κύκλου επιθυμεί .     

Φιλικά
Χρυσολόγου Χρήστος

Υ.Γ. Για τον καλύτερο προγραμματισμό και την αποφυγή συνωστισμού θα παρακαλούσα να τηρηθεί κατά το δυνατόν το παρακάτω ωράριο ανά γραφείο .
ΓΡ.ΓΚΙΛΙΑ  ώρα προσέλευσης  ,  9.30 – 10.15
ΓΡ. ΚΑΣΙΡΑΝΗ ώρα προσέλευσης ,    10.15   –  11.00
ΓΡ.ΚΟΥΚΛΑΡΗ ώρα προσέλευσης , 11.00  –  11.45
ΓΡ.ΚΟΥΝΕΛΗ ώρα προσέλευσης ,  11.45  –  12.30
ΓΡ. ΝΤΟΚΟΥ ώρα προσέλευσης ,  12.30  –  13.15
ΓΡ. ΧΡΥΣΟΛΟΓΟΥ ώρα προσέλευσης ,  13.15  –  14.00

Από την 1η Αυγούστου βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός του ταξιδιού μας .
Μια περισσότερη προσπάθεια για πολλές – πολλές συμμετοχές στο ταξίδι.

Share:

More Posts

logo Ethnikh Asfalistiki - My Ethiki

Η Εθνική Ασφαλιστική “ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ με ένα Click”

Η Εθνική Ασφαλιστική εστιάζοντας στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, για σύγχρονες και καινοτόμες ψηφιακές ασφαλιστικές υπηρεσίες, που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, εμπλουτίζει με ακόμη περισσότερες

Send Us A Message