Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Γραφείο Χρυσολόγου Χρήστου

Ο Χρήστος Χρυσολόγου ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην ασφαλιστική αγορά το 1980 και με την Εθνική Ασφαλιστική συνεργάζεται από το 1983. Είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου. Το 1989 προήχθη σε unit manager. Το 1992 προάγεται σε Συντονιστή Γραφείου Πωλήσεων. Το 2003 κατακτά την βαθμίδα του Επιθεωρητή Πωλήσεων.

Ο Ιωάννης Χρυσολόγου γεννήθηκε στο Ζευγολατιό Σερρών το 1966. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας της φυσικομαθηματικής σχολής του πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια τόσο της εταιρίας, της Limra, κ.α. Στο εταιρικό δίκτυο βρέθηκε το 1991, το 2001 έγινε προϊστάμενος ομάδας. Η Συγγενική σχέση με τον Επιθεωρητή Χρυσολόγου Χρ. Καθώς και η προσωπικότητά του τον έφερε στην Εθνική ασφαλιστική, η στήριξη των ανθρώπων του χώρου, οι προοπτικές που δημιουργεί η ανάπτυξη χαρτοφυλακίου, οι επαγγελματικές επιτυχίες τα προγράμματα της εταιρίας τον κράτησαν στην εταιρία. Στο δίκτυο είδε ανθρώπους άπειρους, χωρίς πτυχία, χωρίς περιουσία που με σκληρή δουλειά και θέληση κατάφεραν να κερδίσουν μια σπουδαία καριέρα αλλά και εισοδήματα. Όλο αυτό έμοιαζε με θαύμα, ήταν ένας μικρός «ιός επιτυχίας» που πέρασε στο αίμα του και είχε καθοριστικό αντίκτυπο τόσο στον ίδιο όσο και σε πολλούς άλλους συνεργάτες.

Ο Δημήτριος Τσιούμας, Αναπληρωτής Διευθυντής γραφείου, γεννημένος το 1976, παντρεμένος με δύο κόρες, Απόφοιτος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο τμήμα marketing. Πιστεύοντας πως η συνεχής επιμόρφωση είναι η καλύτερη επένδυση για τον εαυτό του, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πωλήσεων, management, ψυχολογίας, LIMRA και άλλα. Αναζητώντας εργασία στον τομέα των πωλήσεων, εντάχθηκε στο δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής το 1999. Τότε, μετά την συνάντηση με τον σημερινό Επιθεωρητή του, Χρυσολόγου Χρήστο, θεώρησε ευκαιρία να εργαστεί στη Εθνική Ασφαλιστική ως ασφαλιστικός Σύμβουλος. Με την βοήθεια που του παρείχαν ο Επιθεωρητής του κ. Χρ. Χρυσολόγου και ο Διευθυντή του κ. Ιωάν. Χρυσολόγου, η πορεία του έως σήμερα πιστεύει πως τον δικαίωσε. Το 2006 προήχθη σε «ομαδάρχη» και το 2008 σε Αναπλ. Διευθυντή Γραφείου Πωλήσεων.

Ο Βαγγέλης Γεωργιάδης, ομαδάρχης γραφείου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δάφνη Αττικής, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά. Πάντα τον ενδιέφερε να ακολουθήσει ένα ελεύθερο επάγγελμα χωρίς αυτό να είναι προσδιορισμένο, μέχρι που ξεκίνησε την καριέρα του στην Εθνική Ασφαλιστική το 2005 μετά από προτροπή ενός καλού φίλου και συναδέλφου του Κώστα Κακαβελάκη. Αφού πέρασε από τις βαθμίδες Διακεκριμένου και Κορυφαίου ασφαλιστικού συμβούλου ασχολήθηκε ενεργά και με την ένταξη νέων ατόμων στο γραφείο. Από το 2014 δημιούργησε δική του ομάδα όπου πάντα έχει σαν στόχο την ύπαρξη νέων και πολλών επιτυχημένων συνεργατών ώστε και στα επόμενα χρόνια να δημιουργήσει ακόμα μια νέα μεγαλύτερη και πιο δυνατή ομάδα.

Το γραφείο αποτελείται από τους παρακάτω ασφαλιστές:

Κορυφαία Ασφαλιστική Σύμβουλος: Αντωνοπούλου Έφη

Το γραφείο αποτελείται από τους παρακάτω ασφαλιστές: Καφούρος Λευτέρης, Λημναίος Αντώνιος, Μοσχοβού Παρασκευή, Ψαράκης Ιωάννης, Ντόκορου Ιωάννα, Κλημέντζου Μυρτώ, Τρόκας Γιώργος, Λεπτοκαρύδου Παρασκευή, Αβραάμ Απόστολος, Κακαβελάκης Κων/νος, Κουσίδου Αγγελική, Λαδικού Νικολέτα, Παπαπαύλος Γιάννης, Πετρίδης Γιώργος, Πιτσικάλης Γιώργος, Ποταμιάνος Δημήτρης, Χαρισόπουλος Νίκος, Φαλιάγκας Αστέριος, Αβρανάς Νίκος, Πουλάκη Ευαγγελία και Τζίτζης Στέλιος

Γραμματεία:

Γάτσιου Μάχη

Σπανάκη Βασιλική

Καρύδη Ελένη

Χρηστάκου Ιωάννα

Γραμματεία:

210 9986672 , 210 9986700

Τηλέφωνο:

210 9986702 , 6975900700

Διεύθυνση:

Λ. Βουλιαγμένης 555 Ηλιούπολη, τ.κ.16341